Om oss

Skateparadice är ett varumärke som ligger under Sofia J AB. Det är Johanna och Josefine Ingvarsson som står bakom den här webbshopen. Vi älskar konståkning och lever med sporten på nära håll genom att Josefine är tränare i Halmstads konståkningsklubb och Johanna är mamma till två tjejer som håller på med sporten.  

Våren 2018 tog vi över produktionen av märket Skate Performance, som tidigare har sålts av Ishuset. De har gett oss äran att ta över produktionen av klubbkläder och detta är vi mycket stolta över. Kläderna är av mycket god, italiensk, kvalitet.

Dessutom kommer vi, som enda svenska leverantör, sälja Snow White, som gör konståkning till en sport även under de veckorna det inte finns någon is. Med ett par Snow White på fötterna kan du öva på alla piruetter och hopp även på mark – med rullskridskor. 

Vi tog över klubbkläderna den 6/4 och valde att öppna webbshopen direkt som en service för våra föreningar. Övriga sortimentet har vi nu tagit in en del av, men det är något vi kommer att bygga ut under vår och sommar. Har du förslag på vad du vill se i butiken så säg gärna till. Glöm inte komma tillbaka ofta och se vilka nya produkter vi har fått in. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du inget!

Från och med 1/6 driver vi även butiken Ishuset i Malmö. 

Har du några som helst frågor är det bara att höra av sig!

 

Företaget driver även Starcamp som är ett konståkningsläger i Jonstorp under sommaren. 

 

Ännu en gång, välkommen! 

Mvh,

Johanna och Josefine Ingvarson

Tel: 0735-173751  E-post: kundtjanst@skateparadice.se

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla