Konståkning + Konfa = Sant

Konståkning + Konfa = Sant

Konfirmation. Antingen har man konfirmerat sig, bestämt att man inte ska göra det, ångrat sig och gjort det i alla fall. En del har gjort det för presenterna och andra för att det “hör till”.

Med en krävande sport som konståkning har många också hoppat av. Det blir för tidskrävande att göra det under året, och det blir för stor uppoffring att åka på konfirmationsläger på sommaren när man egentligen vill åka på konståkningsläger.

Detta ville vi göra något positivt av. Vi kontaktade därför Svenska Kyrkan och ganska snart hade vi en plan. 2020 anordnar vi, tillsammans, ett konståkningskonfirmationsläger.

Klicka här för att se en video om lägret: https://www.youtube.com/watch?v=LnJrGICOrJw&t=19s

Det är ett långt ord, och lika betydelsefullt. Med detta läger vill vi att alla som vill kombinera den viktiga sommarträningen med ett konfaläger, ska få möjlighet till det.

Eftersom vi har hittat vår plats i Jonstorp, och trivs så bra med ishallen, skolan och inte minst havet som närmsta granne, var det enkelt för oss att bestämma oss för att vara där även för konfalägret.

Lotta Falkenbäck, ett välkänt namn inom konståkningen, som också varit hos oss och jobbat på Starcamp, var snabb på att tacka ja. Hon kommer att vara ansvarig för träningen. Beroende på antalet konfirmander kommer vi att även inkludera andra tränare som är med på vårt “vanliga” läger, som anordnas parallellt vecka 30-31.

Har du några frågor, önskemål om tränare, eller synpunkter, så är du välkommen att höra av dig.

Anmälan är öppen till och med 31/9. Då ska även anmälningsavgiften vara betald. På hemsidan finns mer information om kostnader och vi har där också sammanfattat en text som svar på vanliga frågor vi har fått.

Följ länken för mer info och anmälan: www.starcamp.nu/konfa-2020

Välkommen!

Soliga hälsningar från oss!

/Johanna och Josefine Ingvarsson

2019-06-24
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla